Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mrazivé slová Priscilly Presley o posledných chvíľach jej dcéry (†54): Cítila, že sa niečo deje!

Priscilla Presley
Priscilla Presley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vedela, že niečo nie je v poriadku. Priscilla Presley (78) v najnovšom rozhovore prehovorila o posledných chvíľach so svojou dcérou Lisou Marie (†54), počas ktorých vraj cítila, že sa niečo deje. Okrem toho priblížila aj vzťah so svojou vnučkou Riley (34), s ktorou kvôli bojom o majetok skončili na súde.

Začiatkom tohto roka prijal svet veľmi smutnú správu o smrti Lisy Marie Presley, ktorá bola jediným potomkom legendárneho Elvisa Presleyho. O tom, čo sa jej stalo osudným, sa však svet dozvedel až počas júla, kedy sa správa z jej pitvy dostala na verejnosť.

K smrti Lisy Marie sa v najnovšom rozhovore vyjadrila aj jej matka Priscilla. Tá pre magazín The Hollywood Reporter povedala, že pri ich poslednom stretnutí cítila, že s jej dcérou sa deje niečo vážne.

„Boli sme v reštaurácii v Los Angeles. Smiali sme sa a keď sme si sadli, tak sme si objednali drinky. Následne ale povedala, že ju veľmi bolí brucho a hneď sme odtiaľ odišli. Vedela som, že niečo nie je v poriadku. O pár dní som dostala telefonát, aby som prišla do nemocnice, ale bolo už neskoro. Stále tomu nedokážem uveriť," povedala Presley.

V interview sa vyjadrila aj k súdu, ktorý viedla so svojou vnučkou Riley kvôli dedičstvu jej dcéry. „Riley bola uvedená v jej závete, čo je úplne v poriadku. Máme spolu dobrý vzťah a nikdy to nebolo inak. Obe rozumieme tomu, čo sa musí urobiť a dobre vie, že som tu pre ňu," doplnila pre spomínaný magazín.

 

Viac o téme: Priscilla Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu