Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

DRSNÁ VOJNA o majetok Lisy Marie Presley (†54): Babka a vnučka spolu už ani nehovoria!

Riley Keough a Priscilla Presley Zobraziť galériu (5)
Riley Keough a Priscilla Presley (Zdroj: SITA, Profimedia)

LOS ANGELES - Vojna o majetok dcéry Elvisa Presleyho - Lisy Marie (†54) naberá na obrátkach. Po tom, čo sa jej matka Priscilla (77) rozhodla súdne napadnúť jej závet, sú vzťahy s vnučkou Riley Keough (33) na bode mrazu. Podľa najnovších informácii dokonca obe komunikujú len prostredníctvom svojich právnikov.

V polovici januára zasiahla svet šoubiznisu správa o smrti Lisy Marie Presley. Následne jej pozostalí objavili závet, ktorý mala dcéra legendárneho umelca spísať ešte v roku 2016. Jej posledná vôľa však spôsobila v slávnej famílii poriadny rozruch. 

Prekvapivo v ňom totiž nebola spomenutá jej matka Priscilla, ktorej sa to pochopiteľne vôbec nepáčilo. Závet napadla na súde a dnes je jej vzťah s vnučkou Riley, ktorá má byť jedinou dedičkou, úplne v troskách. 

Magazínu Entertainment Tonight sa podarilo získať vyjadrenie osoby, ktorá má k ich rodine veľmi blízko. „Riley smúti nad stratou svojej matky a láme jej srdce, že jej nedôveruje vlastná rodina. Priscilla si myslí, že bude na súde úspešná. Riley a Priscilla sa momentálne vôbec nerozprávajú a komunikujú len cez svojich právnikov. Riley je zároveň smutná z toho, že sa to dostalo na verejnosť, pretože vie, že by si to jej mama nikdy nepriala," povedal dobre informovaný zdroj.

 Lisa Marie Presley
Zobraziť galériu (5)
Lisa Marie Presley  (Zdroj: SITA)

Podľa závetu sa mala Lisa Marie v roku 2016 rozhodnúť, že všetok svoj majetok prenechá svojim dvom starším deťom. Jej syn Benjamin však v roku 2020 spáchal samovraždu. Jedným z dôvodov, prečo by mohla vynechať svoju matku zo závetu môžu byť aj ich zlé vzťahy v uplynulých rokoch. Hovorila o tom aj jedna z blízkych kamarátok Lisy Marie.

„Lisa nechcela mať so svojou matkou nič spoločné. S Priscillou si boli posledných 7 či 8 rokov úplne odcudzené. Hovorili spolu len vtedy, keď nemali na výber. Na Zlatých glóbusoch spolu dokonca nechceli sedieť, ale boli k tomu dotlačené. Dokonca tam ani neprišli spolu, povedala kamarátka pre New York Post.

Lisa Marie Presley, Priscilla Presley
Zobraziť galériu (5)
Lisa Marie Presley, Priscilla Presley  (Zdroj: NBC)

Viac o téme: Priscilla PresleyElvis PresleyRiley KeoughLisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu