Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Našiel sa ZÁVET Lisy Marie Presley (†54): Vyškrtnutá Priscilla zúri... Je to PODVOD!

Priscilla Presley spochybňuje závet svojej dcéry. Zobraziť galériu (6)
Priscilla Presley spochybňuje závet svojej dcéry. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Od náhleho úmrtia dcéry kráľa rokenrolu Lisy Marie Presley (†54) uplynuli vo štvrtok 2 týždne. A v týchto dňoch pozostalí objavili závet, ktorý po sebe speváčka zanechala. Napísaný mal byť vraj v roku 2016 a prekvapivo jej mama Priscilla Presley (77) v ňom vôbec nefiguruje. Tá ho teraz súdne napadla!

Po smrti Lisy Marie Presley objavili závet, ktorý mala spísať v roku 2016. Podľa neho sa jedinými dedičmi speváčkinho majetku majú stať dcéra Riley Keough (33) a syn Benjamin (†27). Ten sa však v roku 2020 rozhodol predčasne ukončiť svoj život. Prekvapivo v testamente úplne chýbalo meno Lisinej mamy Priscilly Presley.

No a práve tá sa teraz proti dokumentu ohradila a vo štvrtok - teda presne 2 týždne po dcérinej smrti - podala na najvyšší súd v Los Angeles oficiálnu žiadosť o jeho preskúmanie. Podľa Priscilly závet nebol písaný Lisou - jej meno je vraj na papieri zle napísané, podpis sa nezhoduje a dokument navyše nikdy nebol notársky overený. 

Komu by však prospelo testament falšovať? Ako jediný "podozrivý" z toho prípadu logicky vychádza 33-ročná Riley, ktorá by sa mala stať jediným dedičom. Či si však Priscilla myslí, že v tom má prsty práve jej vnučka, už verejne neprezradila. 

Lisa Marie Presley a Priscilla Presley len dva dni pred speváčkinou smrťou.
Zobraziť galériu (6)
Lisa Marie Presley a Priscilla Presley len dva dni pred speváčkinou smrťou.  (Zdroj: NBC)

Viac o téme: Priscilla PresleyLisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu