Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nové informácie o smrti Lisy Marie Presley (†54): TOTO ju zabilo!

 Lisa Marie Presley Zobraziť galériu (2)
Lisa Marie Presley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Začiatkom tohto roka zasiahla svet smutná správa o smrti Lisy Marie Presley (†54). Detaily tejto tragédie však neboli známe. A tak sa o tom, čo sa dcére Elvisa Presleyho stalo, doteraz len špekulovalo. Podľa najnovších správ však mohla za jej smrť obštrukcia tenkého čreva.

V polovici januára zasiahla svet hudby mimoriadne smutná správa. Jedinú dcéru legendárneho speváka Elvisa Presleyho najskôr oživovali v jej dome a následne ju previezli do nemocnice, kde svoj boj o život prehrala.

Detaily toho, čo spôsobilo jej smrť, však rodina doteraz nezverejnila. Až doteraz sa tak vynárali najrôznejšie špekulácie. Svetlo do tejto tragickej situácie vniesla až správa miestneho patológa, ktorú sa podarilo získať magazínu TMZ

Podľa nej spôsobila smrť Presley obštrukcia tenkého čreva. Tú podľa dokumentov spôsobil zrast, ktorý vznikol po operácii spred pár rokov, pri ktorej jej zmenšili žalúdok. Kompletná správa však zverejnená nebola, a tak si na ďalšie informácie musí verejnosť ešte počkať.

 Lisa Marie Presley
Zobraziť galériu (2)
Lisa Marie Presley  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu