Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia rana pre rodinu Brucea Willisa: Dcére zistili vážnu diagnózu!

Tallulah Willis
Tallulah Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Najmladšia dcéra Brucea Willisa (68) a Demi Moore (61), Tallulah Willis (30), prišla s veľkým odhalením. V lete minulého roka jej vraj lekári diagnostikovali vážnu vývinovú poruchu. Priznala, že jej to zmenilo život!

Dcéra Brucea Willisa a Demi Moore prišla s verejným odhalením v uplynulých dňoch na sociálnej sieti Instagram. Zverejnila staré video, na ktorom hladká svojho otca po hlave, zatiaľ čo spolu stoja na červenom koberci. „Povedz mi, že si autista bez toho, aby si mi povedal, že si autista,“ napísala k archívnym záberom. 

Popisu sa okamžite chytila jedna z jej fanúšičiek - psychologička zaoberajúca sa podobnými poruchami, ktorá sa Tallulah opýtala, či jej bol autizmus diagnostikovaný v detstve. „Vlastne toto je prvýkrát, čo verejne zdieľam svoju diagnózu. Zistila som to uplynulé leto a zmenilo mi to život,“ odpovedala úprimne najmladšia dcéra Brucea Willisa, ktorý trpí demenciou.

Poruchy autistického spektra sú skupinou porúch mentálneho vývoja, ktorá sa skrátene nazýva autizmus. Ide však o celú skupinu porúch, ktoré majú rôzne prejavy a dôsledky. Zasahuje predovšetkým oblasť interakcie k ostatným ľuďom. 

Nejde však o jedinú diagnózu, s ktorou sa Tallulah pasuje. Keď sa u nej v roku 2022 už po druhýkrát prejavil nezdravý prístup k jedlu, rodičia ju poslali do liečebného zariadenia, kde jej navyše diagnostikovali aj hraničnú poruchu osobnosti. V liečebni Willis zotrvala 4 mesiace.

Viac o téme: Demi MooreBruce WillisTallulah Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu