Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi frajerka známeho speváka sa PRSILA v uliciach: BOMBY sa jej drali von z výstrihu!

Liam Payne a Kate Cassidy Zobraziť galériu (5)
Liam Payne a Kate Cassidy (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Všetky oči na mňa! Keď sa Kate Cassidy (24) nedávno obliekala na párty, presne s takýmto zámerom si vyberala svoj outfit. Frajerka speváka menom Liam Payne (29) totiž stavila na obtiahnuté šaty s hlbokým výstrihom, z ktorého jej išli každú chvíľu vypadnúť prsia.

Formácia One Direction patrí medzi zoskupenia, ktoré netreba vôbec predstavovať. Vďaka pôsobeniu v nej sa zviditeľnil aj spevák Liam Payne, ktorý o fanúšičky rozhodne nemá núdzu. Jeho srdce však patrí americkej influencerke Kate Cassidy.

Vzťah dvojice je pomerne búrlivý. V máji totho roka vyšlo najavo, že sa po 10 mesiacoch randenia rozišli. Avšak dlho bez seba nevydržali. A o mesiac na to sa už v uliciach objavili ruka v ruke  opäť tvoria zamilovaný pár.

O pôvaby svojej partnerky sa však Liam ochotne delí aj s inými mužmi. Kate totiž rada provokuje opačné pohlavie v sexi outfitoch a on s tým rozhodne nemá problém. Aj počas uplynulého týždňa si vyrazila za zábavou v šatách s hlbokým výstrihom, v ktorých jej bradavky ostali skryté hádam len zázrakom. 

Kate Cassidy
Zobraziť galériu (5)
Kate Cassidy  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Liam PayneKate Cassidy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu