Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

HNILÉ ZUBY, nadváha a depresie: O slávneho svalnáča by kedysi ženy ani nezakopli!

Sam Asghari a Britney Spears
Sam Asghari a Britney Spears (Zdroj: Instagram/ Sam Asghari)

LOS ANGELES - Dnes je po celom svete známy ako už čoskoro exmanžel hviezdnej Britney Spears (41). Charizmatický model so žiarivým úsmevom - Sam Asghari (29) svojím vzhľadom pomotá hlavu nejednej žene. Avšak nie vždy to bol takýto fešák.

Médiá sú v týchto dňoch plné správ o rozchode Britney Spears a Sama Asghariho. Sexi model už vraj podal žiadosť o rozvod a v súvislosti s dvojicou vyplávali na povrch rôzne pomerne šokujúce informácie. 

V súvislosti s tým Daily Mail poukázal na výraznú premenu, akou Sam prešiel pred tým, než sa s popovou princeznou vôbec spoznal. Asghari mal 12 rokov, keď sa spolu s otcom prisťahovali do USA. Jeho matka a tri sestry zostali v rodnom Iráne. 

Atraktívny model a fitnesstréner sa netají tým, že jeho začiatky neboli vôbec jednoduché. Aby mohol študovať, mal tri zamestnania. A treba dodať, že poriadne sa vypracoval, aj čo sa jeho vzhľadu týka. Pri pohľade na svalnatého fešáka znie priam neuveriteľne, že mal kedysi 130 kg. Kvôli tomu vraj trpel depresiami. V katastrofálnom stave bol aj jeho chrup.

Viac o téme: Britney SpearsSam Asghari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu