Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ROZVOD Britney Spears: Prvé slová jej ex a... S týmto mužom ho podviedla!

Britney Spears Zobraziť galériu (3)
Britney Spears (Zdroj: Instagram B.S.)

LOS ANGELES - K rozvodu, ktorý bude svet šoubiznisu sledovať zrejme ešte poriadne dlho, sa konečne vyjadril aj samotný Sam Asghari (29). Dnes už bývalý partner Britney Spears (41) si myslí, že mu bola hudobníčka neverná a podľa všetkého to malo byť s osobou, ktorú dobre poznal.

Správy o rozvode Britney Spears a Sama Asghariho sa začali v týchto dňoch šíriť všetkými médiami. Verejnosť sa už v súvislosti s tým dozvedela viacero detailov a jedným z nich je napríklad to, že speváčka mala na svojho partnera fyzicky zaútočiť.

K celej situácii sa najnovšie vyjadril samotný Asghari, ktorý napísal na svojom profile na sociálnej sieti Instagram stručný odkaz k tomu, čo sa medzi touto slávnou dvojicou stalo. „Po 6-tich rokoch sme sa spoločne rozhodli našu cestu ukončiť. Budeme sa navzájom rešpektovať a vždy jej budem želať len to najlepšie. Takéto veci sa stávajú," uviedol Asghari.

Magazín TMZ však prišiel s informáciami, podľa ktorých si model myslí, že mu speváčka bola neverná minimálne s jedným mužom, ktorý sa staral o poriadok v ich dome. Okrem toho mala personál žiadať, aby ju natáčal nahú. Tieto situácie majú byť dokonca zdokumentované na jednej z kamier v dome.

Sam Asghari
Zobraziť galériu (3)
Sam Asghari  (Zdroj: Instagram S.A.)

O speváčku sa po týchto udalostiach začína jej rodina poriadne strachovať. Podľa medializovaných informácii nemá Spears žiadnych priateľov a Asghari bol pre ňu jedinou oporou, keďže svoju rodinu zo svojho života odstrihla už dávnejšie. Jej najbližší tak majú oprávnené obavy, avšak v tejto chvíli sú bezmocní.

Jediné vyjadrenia hudobníčky od prevalenia rozvodu nateraz zostávajú príspevky na sociálnej sieti Instagram, kde v jednom z nich svojím fanúšikom oznámila, že si čoskoro kúpi koňa.

Viac o téme: Britney SpearsSam Asghari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu