Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

DETAILY ROZVODU Britney Spears: Jej manžel ju NECHUTNE VYDIERA!

Britney Spears a Sam Asghari Zobraziť galériu (5)
Britney Spears a Sam Asghari (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Čaká nás zrejme poriadne tvrdý boj! Manželstvo speváčky Britney Spears (41) a Sama Asghariho (29) je definitívne v troskách a vyzerá to tak, že model sa rozhodol svojej dnes už bývalej partnerke znepríjemniť život. Podľa najnovších informácii totiž chce prostredníctvom vyhrážok zmeniť predmanželskú dohodu.

Dnes ráno sme vás na topkách informovali o tom, že manželstvo Britney Spears sa zrútilo ako domček z karát. Jej partner Sam Asghari totiž požiadal o rozvod a po 14 mesiacoch od svadby sa ich láska definitívne skončila.

Následne začali na verejnosť prenikať viaceré informácie a je čoraz jasnejšie, že tento rozvod prinesie veľký boj. Právnik mladého modela - Neal Hersh totiž naznačil, že by jeho klient mohol mať záujem o zmenu v predmanželskej zmluve.

Tieto informácie následne potvrdil pre magazín Page Six zdroj z jeho okolia. „Sam sa pokúša pre seba vyjednať majetok nad rámec predmanželskej zmluvy tým, že sa Britrney vyhráža, že pokiaľ nezaplatí, tak o nej zverejní ponižujúce a trápne informácie. Na to sa momentálne sústredí najviac," uviedol zdroj.

Na tento krok však bola Spears zrejme pripravená a tak do svojho právnického tímu zaradila aj rozvodovú právničku Lauru Wasser, ktorej služby v minulosti využilo viacero hviezd. Wasser už navyše stála po boku speváčky aj v minulosti, keď na súde skončilo jej manželstvo s Kevinom Federlineom.

DETAILY ROZVODU Britney Spears:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/britneyspears)

Viac o téme: Britney SpearsSam Asghari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu