Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšie šokujúce ODHALENIA o Britney Spears: ZMLÁTILA ho... Bál sa o svoj život!

Britney Spears a Sam Asghari Zobraziť galériu (2)
Britney Spears a Sam Asghari (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Médiá sú aktuálne plné správ o rozchode Britney Spears a jej manžela Sama Asghariho. Speváčka mu vraj bola neverná a atraktívny model už údajne podal žiadosť o rozvod. Aktuálne vychádzajú najavo ďalšie, poriadne šokujúce, odhalenia.

Ako uvádza TMZ, model a fitness tréner sa vyjadril, že jeho slávna manželka ho fyzicky napadla, kým spal a skončil s poriadnym monoklom. K spomínanému incidentu došlo začiatkom roka. Paparazzi vtedy Sama s modrinou na oku nafotili, avšak na otázku, ako ku nej prišiel, nijako nereagoval. 

Dvojica bola spolu zhruba sedem rokov a navonok pôsobili ako harmonický pár. Avšak Sam sa vraj zvykol sťažovať na to, že Britney ho občas fyzicky napádala. 

Ako zdroj z okolia dvojice pre TMZ tiež prezradil, Sam bol veľmi znepokojený speváčkinou záľubou v nožoch. Tie má vraj rozmiestnené po celom dome. „Trpí paranojou, že sa ku nej niekto dostane. Nože potrebuje, aby sa cítila bezpečne,” uviedol. Keďže slávnu speváčku dokáže čokoľvek rozrušiť a vyviesť z miery, jej manžel sa vraj bežne bál o svoj život. 

Idylka v ich vzťahu je už minulosťou.
Zobraziť galériu (2)
Idylka v ich vzťahu je už minulosťou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Britney SpearsSam Asghari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu