Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Utajená novinka Paris Hilton (42): Stala sa dvojnásobnou mamou!

Paris Hilton
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadny šok pripravila svojim fanúšikom Paris Hilton (42). Na sociálnych sieťach totiž potvrdila, že sa s manželom Carterom Reumom (42) tešia z ich druhého dieťaťa. Len začiatkom tohto roka pritom na svete privítali syna Phoenixa.

V januári tohto roka sme vás informovali o tom, že Paris Hilton sa teší zo svojho prvého potomka, ktorému dala meno Phoenix. Veľa detailov o ňom síce neprezradila, avšak potvrdila, že ho vynosila náhradná matka.

Počas tohto dňa však svojich fanúšikov doslova šokovala. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila fotku detského oblečenia, ku ktorej napísala: „Som veľmi vďačná za moje dievčatko." Hilton tým rozprúdila veľké debaty a fanúšikovia boli spočiatku zmätení.

Z jej slov totiž nebolo jasné, či svojho druhého potomka čaká, alebo sa už narodil. Všetko však vysvetlila na TikToku, kde pod jeden s komentárov napísala, že jej dievčatko sa už narodilo. Okrem toho prezradila aj to, že jej dala meno London.

Okrem toho zdieľala aj video so svojím synovcom a neterou, ktorých sa spýtala, či sa tešia na ich novú sesternicu. V ňom takisto potvrdila narodenie svojej dcéry. Podobne prekvapujúco oznámila aj narodenie Phoenixa, vďaka čomu svojich fanúšikov počas tohto roka šokovala až dvakrát.

@parishilton

Priceless moments🥹 Family is everything🥰

♬ original sound - ParisHilton
Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu