Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Hviezda z Harryho Pottera po pobyte ZA MREŽAMI: Netradičný biznis a... ZVLÁŠTNE TETOVANIE na tvári!

Jamie Waylett
Zobraziť galériu (4)
Jamie Waylett (Zdroj: Warner Bros)

LONDÝN - Herecká kariéra Jamieho Wayletta (34) bola rozbehnutá výborne. Vďaka svojmu účinkovaniu v ikonickej filmovej sérii Harry Potter ho poznal už v mladom veku takmer celý svet a vyzeralo to tak, že má pred sebou žiarivú budúcnosť. Mladík sa však dostal do problémov so zákonom a nakoniec skončil vo väzení. Dnes je z neho úplne iný človek a herectvu dal definitívne zbohom.

Fanúšikovia tejto série si určite všimli to, že film Harry Potter a Polovičný princ bol posledným, v ktorom sa objavila postava Vincenta Crabbea. Za jeho absenciou boli jeho problémy so zákonom, ktoré sa začali v roku 2009.

Vtedy ho zatkli za to, že mal vo svojom držaní niekoľko vrecúšok marihuany. Väzeniu sa v tom čase vvyhol, čo sa mu však už nepodarilo v roku 2012. Súd ho odsúdil na 2 roky za mrežami za výtržníctvo počas londýnskych nepokojov.

Jamie Waylett (vľavo)
Zobraziť galériu (4)
Jamie Waylett (vľavo)  (Zdroj: Warner Bros)

Jeho nádejne rozbehnutá herecká kariéra tak skončila poriadne neslávne. Aktuálne si však našiel cestu k svojim fanúšikom prostredníctvom interaktívnej platformy, prostredníctvom ktorej si môžu ľudia zaplatiť personalizované videá od známych osobností.

Jeho videá sa u fanúšikov dočkali veľmi dobrých ohlasov. „Počas posledného roka som si s touto platformou užil veľa zábavy. Dostal som niekoľko úžasných odpovedí, avšak jedna z mojich najobľúbenejších bola od Jamie Wayletta. Vyzerá ako úžasný a milý chlap," napísal jeden z používateľov.

Takto vyzerá Jamie Waylett v súčasnosti.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá Jamie Waylett v súčasnosti.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Jamie Waylett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu