Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Slávny herec (†70) podľahol vážnej chorobe: Svoju diagnózu pred verejnosťou TAJIL!

Zomrel herec Paul Reubens. Zobraziť galériu (2)
Zomrel herec Paul Reubens. (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Verejnosť dnes zarmútila správa o úmrtí 70-ročného herca Paula Reubensa, ktorý bol známy najmä ako Pee-wee Herman. Ako prezradil jeho zástupca, umelec roky zápasil s vážnou diagnózou. Verejnosť o nej však netušila!

Magazín People informoval o úmrtí 70-ročného amerického herca Paula Reubensa, ktorého verejnosť poznala predovšetkým ako Pee-wee Hermana. Správu spomínanému portálu potvrdil v pondelok umelcov hovorca. 

Slávny herec (†70) podľahol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Netflix)

„Včera večer sme sa rozlúčili s Paulom Reubensom, ikonickým americkým hercom, komikom, spisovateľom a producentom, ktorého milovaná postava Pee-wee Hermana potešila generácie detí a dospelých svojou pozitivitou, rozmarom a vierou v to, aká dôležitá je láskavosť,“ uvádza sa vo vyhlásení.

„Paul statočne a súkromne bojoval s rakovinou roky so svojou charakteristickou húževnatosťou a dôvtipom,“ pokračoval hovorca. „Nadaný a plodný talent bude navždy žiť v komediálnom panteóne a v našich srdciach ako vážený priateľ a muž s pozoruhodným charakterom a štedrosťou ducha,“ dodal.

Viac o téme: Paul Reubens
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu