Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zdrvujúca správa! Krásna Carol zo seriálu Krok za krokom má RAKOVINU

Suzanne Somers má aj po rokoch rovnaký úsmev. Zobraziť galériu (2)
Suzanne Somers má aj po rokoch rovnaký úsmev.

LOS ANGELES - Prežíva náročné chvíle! Herečka Suzanne Somers (76) sa do sŕdc mnohých vryla ako predstaviteľka krásnej maminy v seriáli Krok za krokom, ktorý sa teší mimoriadnej obľube aj v našich končinách. Herečka sa aj v zrelom veku udržiava v skvelej kondícii a na jej tvári hádam nikdy nechýba úsmev. Aktuálne však jej manžel oznámil fanúšikom veľmi smutnú správu. A to, že slávna blondínka opäť raz zvádza boj so zákernou rakovinou.

Suzanne Somers ani s pribúdajúcim vekom nestráca nič zo svojej povestnej energie. Pravidelne to dokazovala na sociálnej sieti Facebook, kde sa prostredníctvom živého vysielania bežne prihovárala fanúšikom a svetu. Parťákom jej je manžel - producent Alan Hamel. 

Práve on pre Page Six uviedol, že jeho polovička si od práce dáva pauzu kvôli vážnym zdravotným problémom. „Suzanne žije s rakovinou celý svoj život,” uviedol na margo toho Alan. Krásna herečka mala ako tridsiatnička rakovinu kože, ako päťdesiatničke jej diagnostikovali rakovinu prsníka. „Teraz musí čeliť rakovine znova,” priznal. „Lekári sa zhodujú, že keby neviedla organický život bez chemikálií, podporovaný bioidentickými hormónmi, tak by tu už s nami nebola,” dodal. 

Suzanne Somers s milovaným manželom
Zobraziť galériu (2)
Suzanne Somers s milovaným manželom  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Suzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu