Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna herečka (74) zverejnila FOTO s vnučkou (25): Pohľad na ňu vám vyrazí dych!

Suzanne Somers Zobraziť galériu (5)
Suzanne Somers (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To je neuveriteľné! Suzanne Somers sa do pamäte mnohých vyrla ako láskáva a krásna mamina v obľúbenom seiráli Krok za krokom. A hoci má v súčasnosti 74 rokov, pri pohľade na ňu tomu chce veriť málokto. Slávna blondínka pred pár dňami zverejnila na Instagrame fotku s vnučkou. A postarala sa o poriadny rozruch!

Galéria: Suzanne Somers svojím vzhľadom vyráža dych.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Suzanne Somers si užíva život plnými dúškami aj na staré kolená. Kedykoľvek sa hviezda seriálu Krok za krokom objaví v spoločnosti, mnohých vzhľadom šokuje. Rovnako prekvapivé sú aj jej odhalenia zo súkromia. Seriálová mamina otvorene hovorí, že dopuje manžela hormónami, aby mohli mať spolu sex. Niekedy aj dvakrát do dňa.


Mamina (73) zo seriálu Krok za krokom šokuje: Stres z pandémie záhaňa SEXOM... Mužovi (83) pichá TOTO!


V uplynulých dňoch sa jej podarilo spôsobiť rozruch, keď na sociálnej sieti Instagram zverejnila momentku so svojou 25-ročnou vnučkou Cameliou. Obe dámy totiž pred objektívom pózovali nahodené v džínsových šortkách a pri pohľade na ich výstavne nohy, by asi málokto veril, že je medzi nimi 49 rokov rozdiel. 

„Zladila som sa dnes so svojou vnučkou. Vždy som deťom hovorila, že som tak troškú iná babička,” napísala k spomínanému záberu Suzanne. „Je jednoducho sexi!” okomentovala Camelia svoju milovanú starú mamu a množstvo priaznivcov jej dalo za pravdu. Vy si čo myslíte?

FOTO: 74-ročná Suzanne Somers sa zladila so svojou 25-ročnou vnučkou. 

Viac o téme: Suzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu