Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VÁŽNA NEHODA známeho herca: Preboha! S autom vletel do reštaurácie

Alan Ruck Zobraziť galériu (2)
Alan Ruck (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Alan Ruck (67) bol počas tohto týždňa účastníkom vážnej dopravnej nehody, pri ktorej sa zrazilo viacero vozidiel. Po zrážke jeho auto vrazilo do reštaurácie, ktorej spôsobilo poriadnu škodu.

Alan Ruck sa počas svojej hereckej kariéry predstavil vo viacerých známych počinoch. Svoje umenie ukázal vo filmoch ako napríklad Voľný deň Ferrisa Buellera alebo Nebezpečná rýchlosť, či v seriáloch Všetci starostovi muži a Boj o moc.

Alan Ruck
Zobraziť galériu (2)
Alan Ruck  (Zdroj: SITA)

Počas tohto týždňa zažil poriadne nepríjemné chvíle. Bol totiž účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej sa zrazili až 4 vozidlá. O tejto udalosti informovalo ako prvé NBC. Podľa ich informácii došlo k zrážke v utorok večer a dvaja ľudia si odniesli aj zranenia, ktoré by však nemali byť vážne.

Zatiaľ sa nevie, kto bol vinníkom nehody, avšak nikto z účastníkov nebol pod vplyvom alkoholu. Ruck podľa všetkého medzi zranenými nebol. Pri pohľade na jeho auto ale tuhne krv v žilách. To totiž skončilo v miestnej reštaurácii, na ktorej prebúralo jednu zo stien. Na internete začali už kolovať viaceré videá z nehody.

Viac o téme: Alan Ruck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu