Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žúr u Geissenovcov: Robertov otec sa utrhol z reťaze a... Oslávenkyňu chytal za prsia!

Narodeninová oslava u Geisseovcov Zobraziť galériu (3)
Narodeninová oslava u Geisseovcov (Zdroj: IG a FB/ Carmen Geiss)

ALICANTE - Uplynulý víkend sa v rodine pracháčov Geissenovcov niesol v duchu osláv. Okrúhle 80. narodeniny totiž mala Robertova mama - Margret. Na párty nechýbala balónová výzdoba, chutná hostina a pri pohľade na zábery, ktoré zverejnili na sociálnych sieťach, je jasné, že ani o zábavu nebola núdza.

Robertovi rodičia Margret a Reinhold nie sú fanúšikom Geissenovcov celkom neznámi. Svojho času sa obaja tiež objavovali v rodinnej reality šou a pozornosť kamier im bola celkom príjemná.

Zhruba v roku 2015 sa v médiách objavili správy, že medzi Carmen a jej svokrou panujú isté nezhody. Dokonca spolu vôbec nekomunikovali. Po čase však svoje spory urovnali. Dokazuje to aj fakt, že počas uplynulého víkendu oslavovala Margret 80. narodeniny a jej slávna nevesta tam nemohla chýbať. 

Carmen sa dokonca na sociálnej sieti Instagram pochválila aj pár zábermi. Vďaka tomu mali followeri možnosť vidieť, ako to na párty vyzeralo a nechýbal ani záber, na ktorom pózovali bok po boku. „Všetko najlepšie mojej svokre. Maj úžasnú oslavu!” napísala v príspevku blondínka. 

Carmen sa podarilo zvečniť aj svojho svokra vo chvíli, keď chcel dať svojej žene bozk, či moment, keď ju s pobavením chytil za prsia. Nuž, Reinhóóóld, vy sa nezdáte! 

Žúr u Geissenovcov: Robertov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/ Carmen Geiss)

Žúr u Geissenovcov: Robertov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/ Carmen Geiss)

Viac o téme: GeissenovciGeiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu