Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Johnny Depp o pár hodín na Slovensku: Nečakané komplikácie!

Johhny Depp je súčasťou formácie Hollywood Vampires
Johhny Depp je súčasťou formácie Hollywood Vampires (Zdroj: profimedia.sk)

BANSKÁ BYSTRICA - Nečakané problémy! Na zajtra večer je v Banskej Bystrici naplánovaný veľkolepý koncert formácie Hollywood Vampires, ktorej súčasťou je aj hviezdny Johnny Depp. Fanúšikovia, ktorí sa na podujatie chystajú, však neskrývajú svoje obavy. Formácia totiž svoj včerajší koncert v Budapešti nečakane zrušila!

„Kvôli nepredvídateľným okolnostiam upíri rušia svoju dnešnú šou v Budapešti. Peniaze za všetky vstupenky budú vrátené v plnej výške. Milujeme a vážime si všetkých fanúšikov, ktorí cestovali z blízka i zďaleka, aby nás videli. Je nám to veľmi ľúto. Úprimne sa ospravedlňujeme,” znie odkaz, ktorý sa včera v súvislosti s náhle zrušeným koncertom kapely objavil na sociálnej sieti Instagram. 

Fanúšikovia pod ním vo veľkom začali špekulovať, čo mohlo byť toho dôvodom. Hovorí sa napríklad o problémoch Johnnyho Deppa so zraneným členkom, či o tom, že spevák Alice Cooper má infekciu hrdla a problémy s hlasivkami. 

Agentúra Profi Event, ktorá na Slovensku koncert tejto kapely organizuje, v súvislosti s tým zverejnila stanovisko na sociálnej sieti Facebook: „Agentúra nemá od managementu Hollywood Vampires žiadne správy, ktoré by ohrozovali koncert na Slovensku. Posledná komunikácia, bola cca pred polhodinou k už postavenému aparátu a správa znela "looking good my friend" (v preklade vyzerá to dobre, priateľu).”

Tento príspevok sa na Facebooku objavil pred viac ako 19 hodinami. Agentúru sme poprosili o bližšie informácie. Správu budeme aktualizovať. 

 

Prípravné práce napredujú.

Posted by Profi Event on Wednesday, July 19, 2023

 

Viac o téme: Johnny DeppHollywood Vampires
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu