Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúci ROZCHOD v šoubiznise: Krásny herecký pár sa po 7 rokoch rozvádza!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Dohady sa potvrdili! Keď krásna herečka Sofia Vergara oslávila pred pár dňami 51. narodeniny, mnohých zaskočila pomerne chladná gratulácia od jej manžela, ktorým je herec Joe Manganiello (46). Ten po jej boku chýbal a rovnako tak aj obrúčka na jej prste. Vynorili sa preto špekulácie, že to v manželstve slávnej dvojice škrípe.

Sofia Vergara už pár dní zásobuje svoj profil na sociálnej sieti Instagram horúcimi momentkami z dovolenky v Taliansku, ktorú trávi v spoločnosti priateľov. Mnohí sa nazdávali, že jej manžel Joe po jej boku chýba preto, lebo pracuje na nakrúcaní filmu s názvom Nonnas. 

Ako ale aktuálne vyšlo najavo, dôvod je oveľa vážnejší. „Urobili sme náročné rozhodnutie, že sa rozvedieme. Ako dvaja ľudia, ktorí sa navzájom ľúbia a vzájomne im na sebe záleží, vás zdvorilo žiadame o rešpektovanie nášho súkromia v tomto čase, keď prechádzame novou fázou našich životov,” znie stanovisko, ktoré dvojica poskytla pre Page Six.   

Sofia Vergara, Joe Manganiello
Zobraziť galériu (7)
Sofia Vergara, Joe Manganiello  (Zdroj: SITA)

Sofia Vergara a Joe Manganiello si povedali svoje áno v novembri 2015 pred zrakmi zhruba 400 hostí, medzi ktorými nechýbali mnohí ich kolegovia zo šoubiznisu. Dvojica sa spoznala rok predtým na slávnostnej večeri v Bielom dome. Kráska bola vtedy zasnúbená s podnikateľom Nickom Loebom. Očarený Joe si od nej v ten večer vypýtal číslo a krátko nato sa Sofia so snúbencom rozišla.     

Sofía Vergara sa vydala za herca Joea Manganiella
Zobraziť galériu (7)
Sofía Vergara sa vydala za herca Joea Manganiella  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sofia VergaraJoe Manganiello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu