Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tom Cruise si robí zálusk na čerstvo rozídenú herečku: Spoločná minulosť... Dodnes ľutuje, že si ju nevybral!

Tom Cruise Zobraziť galériu (2)
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka Sofía Vergara (51) len počas minulého mesiaca priznala, že jej manželstvo je v troskách. Aj napriek tomu nemá o nápadníkov núdzu. Jedným z nich je údajne aj Tom Cruise (61). Táto dvojica má pritom spoločnú minulosť a slávny umelec by si na tieto časy veľmi rád zaspomínal.

Počas minulého mesiaca sme vás na Topkách informovali o nečakanom krachu manželstva slávnej herečky. Jej vzťah s Joeom Manganiellom podľa viacerých zdrojov skončil pre neprekonateľné rozdiely dvojice, ktoré spôsoboval hlavne diametrálne odlišný životný štýl oboch hercov.

Aj napriek tomu, že sa svet tieto informácie dozvedel doslova len pred pár dňami, Vergara nemá núdzu o nápadníkov. Jedným z nich je aj ďalší slávny herec Tom Cruise, ktorý by si podľa zdrojov denníka Mirror vedel predstaviť ich spoločný vzťah.

Táto dvojica sa pritom pozná už dlhé roky a v roku 2005 bola dokonca aj na rande. Ich vzťah ale nakoniec zostal čisto kamarátsky, pretože herečka sa bála, že by musela konvertovať na vieru Cruisa, ktorý sa dlhé roky hlási k Scientologickej cirkvi. Okrem toho si herec myslel, že Vergara nemá záujem o dlhodobý vzťah a nakoniec sa dal dokopy s Katie Holmes, ktorú si nakoniec zobral za manželku.

Toto rozhodnutie však podľa zdroja z jeho okolia poriadne ľutuje. „Majú spoločnú históriu, aj keď to bola skôr zábavka než seriózny románik. Prežili spolu špeciálne chvíle. Sofia mu však nedala signály, že by chcela vzťah a tak zostali kamaráti. Toma vždy zožieralo, že si vybral Katie a nie Sofiu. Tá si teraz bude istú dobu užívať život a keď sa jej rozvod dokončí, tak začne opäť randiť. Tom má o ňu záujem, ale jej telefón je plný správ od mužov, ktorí jej lichotia," povedal k tomu dobre informovaný zdroj.

Sofia Vergara
Zobraziť galériu (2)
Sofia Vergara  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom CruiseSofia Vergara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu