Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávnemu hercovi skrachovalo manželstvo: Aha, načapali ho s o 13 rokov mladšou sexicou!

Sofia Vergara a Joe Manganiello Zobraziť galériu (3)
Sofia Vergara a Joe Manganiello (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žeby mal novú známosť?! Len nedávno sa verejnosť dozvedela o tom, že Joe Manganiello (46) a Sofia Vergara (51) sa po 7 rokoch manželstva rozvádzajú. Dôvodom bolo napríklad to, že vyznávali rozdielny životný štýl. Aktuálne už spájajú slávneho herca s inou ženou. Pozrite sa na ňu!

Herec Joe Manganiello má po svojom boku novú ženu. Aspoň to tvrdia viaceré zahraničné médiá. Dôkazom majú byť paparazzi zábery, ktoré zverejnil Page Six. Svalnáča nafotili, keď odchádzal z fitnesscentra, kde mu robila spoločnosť o 13 rokov mladšia kolegyňa menom Caitlin O’Connor.

Že sú si Joe a Caitlin blízki, umocňuje fakt, že odtiaľ odchádzali spoločným autom, ktoré práve on šoféroval. Kráska sedela na mieste spolujazdca. 

Rozvádzajúci sa herec, ani mladá herečka zatiaľ dohady a špekulácie o ich vzťahu nijako nekomentovali. 33-ročná kráska má na sociálnej sieti Instgram viac ako 600-tisíc a ich počet sa aktuálne zvyšuje. Vidieť ste ju mohli vo viacerých seriáloch. Spomenúť možno napríklad počin Dva a pol chlapa. 

 Caitlin O’Connor je vraj hercovým novým objavom.
Zobraziť galériu (3)
 Caitlin O’Connor je vraj hercovým novým objavom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sofia VergaraJoe Manganiello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu