Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

51-ročná herečka sa ukázala v plavkách: Šialené! Vyzerá, ako keby mala o polovicu menej

Sofia Vergara Zobraziť galériu (6)
Sofia Vergara (Zdroj: SITA)

TALIANSKO - Je to skrátka bohyňa! Šoubisnis je plný krásnych žien, ktoré na svoj vek rozhodne nevyzerajú. Patrí k nim aj krásna herečka Sofia Vergara, ktorá si aktuálne užíva dovolenku v Taliansku. Nezabúda však ani na svojich priaznivcov, ktorých potešila fotkami v plavkách. Pozrite sa na ňu, aká je to šupa!

Sofia Vergara odštartovala svoje pôsobenie vo svete šoubiznisu najskôr ako modelka. K tomu sa neskôr pridali moderátorské a herecké skúsenosti. Že je rodáčka z Kolumbie obľúbená aj v očiach verejnosti dokazuje fakt, že má na sociálnej sieti Instagram 30 miliónov follwerov. 

Toto číslo ju v týchto dňoch mimoriadne potešilo. Svojich priaznivcov sa preto rozhodla odmeniť. A to fotkami v plavkách, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Keďže Sofia vyzerá fantasticky, nečudo, že sa v komentároch objavili samé pochvaly a lichôtky. „Povedzte mi niekto, ako to táto žena robí? Veď vyzerá akoby mala o polovicu rokov menej. Neuveriteľné,” znejú vybrané z komentárov. 

Kráska sa netají tým, že podpora fanúšikov je pre ňu veľmi dôležitá. „Ďakujem vám všetkým. Ďakujem, že ste tu vždy pre mňa a že ma podporujete pri všetkom, čo robím,” uviedla pri záberoch Sofia, ktorá v Taliansku oslávila aj svoje narodeniny. 

Viac o téme: Sofia Vergara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu