Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávny Mick Jagger sa vraj tretíkrát ZASNÚBIL: ÁNO mu povedala o 43-rokov mladšia baletka!

Mick Jagger s údajnou snúbenicou Melanie Hamrick. Zobraziť galériu (3)
Mick Jagger s údajnou snúbenicou Melanie Hamrick. (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Hviezda Rolling Stones Mick Jagger (79) sa vraj tretíkrát zasnúbil. Jeho o 43-rokov mladšia priateľka Melanie Hamrick (36) nosí na prste veľký diamant. A zdroj tvrdí, že sa baletka všade chváli, že je zasnúbená!

Nie je to tak dávno, čo sa Jeggerova priateľka Melanie Hamrick pre denník The Times vyjadrila, že ak by ju Mick požiadal o ruku, povedala by áno. „Viem, že sa objavilo mnoho otázok typu: "Sú zasnúbení, alebo nie sú?" Mňa to nezaujíma... Ale nepovedala by som nie,“ zverila sa vtedy baletka.

A ktovie, či aj tieto slová napokon hudobnú hviezdu nepresvedčili k tomu, aby konečne konal. Britský DailyMail totiž prišiel s informáciou, že dvojica je zasnúbená. Len minulý týždeň bola 36-ročná Melanie spozorovaná s veľkým diamantovým prsteňom na ruke. 

A hoci baletka tvrdila, že šperk nemá žiaden hlbší zmysel, zdroj tvrdí niečo úplne iné. Na nedávnej ceste v New Yorku sa však Melanie priznala, že je Mickovou snúbenicou. „Melanie bola v American Ballet Theatre a hovorila svojim priateľom, že je zasnúbená s Mickom,“ povedal zdroj pre The Mirror.

Melanie Hamrick sa na prste ligotal veľký diamant.
Zobraziť galériu (3)
Melanie Hamrick sa na prste ligotal veľký diamant.  (Zdroj: Profimedia)

„Povedala jasne, že tej prsteň je zásnubný a teraz je jeho snúbenicou. Jej rodina to tiež tak chápe a sú z toho nadšení,“ pokračoval zdroj a dodal: „Svadba sa ale neplánuje, ale pre Melanie znamená veľa aj zasnúbenie. Všetci jej priatelia sú z nej šťastní.“

DailyMail kontaktoval v tejto súvislosti zástupcov Micka a Melanie, no zatiaľ sa nevyjadrili. Dvojica sa spoznala pred 9 rokmi a majú spolu 6-ročného syna Deverauxa Octaviana Basila Jaggera. Okrem neho má hudobník 8 detí s piatimi ženami: 52-ročnú dcéru Karis, 51-ročnú dcéru Jade, 39-ročnú Elizabeth, 32-ročnú Georgiu, 37-ročného Jamesa a 25-ročného Gabriela.

Slávny Mick Jagger sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mick JaggerRolling StonesMelanie Hamrick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu