Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozvášnená fanúšička vytasila na Jaggera HOLÉ PRSIA: Jeho reakcia valcuje internet!

Mick Jagger Zobraziť galériu (6)
Mick Jagger (Zdroj: SITA/AP Photo/Michel Euler)

MADRID - Mick Jagger (79) opäť dokázal, že je za každú srandu! Počas koncertu v hlavnom meste Španielska sa mu jedna z jeho fanúšičiek predviedla hore bez. Keď to spevák uvidel, okamžite zareagoval. Mladej slečne na oplátku ukázal, čo sa skrýva pod tričkom on!

Madridská šou bola súčasťou turné, ktoré oslavuje 60. výročie založenia kapely Rolling Stones. Toho sa zúčastnila aj Mickova krásna partnerka Melanie Hamrick (35). Okrem metropoly Španielska zavítali aj do Veľkej Británie, Nemecka Švédska, Francúzska, Rakúska, Belgicka a Holandska.

Frontman skupiny je známy tým, že si užíva život na cestách s kapelou plnými dúškami. Rovnako tak aj chvíle na pódiu. Opäť to dokázal na spomínanom koncerte, kde pobavil celý svet. Všetko odštartovala neznáma blondínka, ktorá sa počas vystúpenia poriadne odviazala.

Kapelu sa totiž rozhodla odmeniť pohľadom na svoje prsia! Keďže bola na ramenách ďalšieho návštevníka, bola viac ako viditeľná. Vo chvíli, keď si mladú slečnu všimol Mick, rozhodol sa jej túto láskavosť oplatiť. 

Počas hitu I Can't Get No z roku 1965 si tak z ničoho nič zdvihol tričko a aj on ukázal svoje bradavky. Spevák tak nezostal svojej povesti jedného z najväčších zabávačov svojej doby nič dlžný a okorenil koncert týmto vtipným momentom. 

VIDEO: Mick Jagger poriadne pobavil (nielen) svojich priaznivcov.

Viac o téme: Mick Jagger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu