Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dcéru Micka Jaggera ZATKLI na Ibize: Za ÚTOK na policajtov skončila za mrežami... Čaká ju súd!

Mick Jagger s dcérou Jade Zobraziť galériu (4)
Mick Jagger s dcérou Jade (Zdroj: Profimedia)

IBIZA - Slávny otecko nebude nadšený! Zahraničné médiá dnes zaplavila informácia, že dcéru legendárneho Micka Jaggera (79), Jade Jagger (51), v stredu v noci zatkli na Ibize. Dôvodom mal byť útok na policajtov. Šperková dizajnérka putovala rovno za mreže, kde aktuálne čaká na súd!

O incidente informoval britský Mirror, ktorý správu prevzal zo španielských médií. Podľa nich mala byť dcéra Micka Jaggera práve na večeri s priateľmi v jednom z podnikov na Ibize, keď sa začala správať agresívne a násilnícky. Po strete s personálom reštaurácie údajne jeden z Jadeiných spoločníkov začal kričať a vyhrážať sa ostatným hosťom. 

Na miesto preto bola privolaná polícia. „Ľudia v reštaurácii vrátane personálu, manažéra a niekoľkých zákazníkov policajtom povedali, že bol voči nim agresívny, odmietli mu preto podať ďalšie nápoje, tak odišiel,“ cituje zdroj denník Mirror. „Keď sa k nemu policajti blížili, začal ich čoraz agresívnejšie urážať v angličtine, odmietal sa identifikovať a bol veľmi nepriateľský,“ pokračoval svedok.

Dcéru Micka Jaggera ZATKLI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Vonku sa ho niekoľkokrát snažili upokojiť, no on sa vrhol na políciu a jedného z nich napadol. „Vtedy sa objavila žena, ktorá bola veľmi agresívna a vrhla sa na policajta, strkala ho a urážala ho. Policajtom sa ju podarilo upokojiť a privolať záchranku,“ opísal situáciu svedok. V tom momente však Jeggerovej kumpán opäť zaútočil... A ona sa k nemu pridala. 

„V tom momente žena opäť vstúpila na scénu, postavila sa k policajtovi a potom ho strčila a udrela,“ dodal zdroj. Jade bola preto, rovnako ako jej kamarát, zatknutá. Vo väžbe strávili dnešnú noc a obaja sa ešte dnes alebo zajtra ráno postavia pred súd. Zástupcovia Jade sa k incidentu nevyjadrili. 

Dcéru Micka Jaggera ZATKLI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mick JaggerJade Jagger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu