Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jaggerova o 44 rokov mladšia frajerka: FOTO v plavkách… Fíha, takúto dračicu má doma dedko Mick (79)!

Melanie Hamrick a Mick Jagger Zobraziť galériu (10)
Melanie Hamrick a Mick Jagger (Zdroj: Profimedia)

SARASOTA - Legendárny hudobník a člen skupiny The Rolling Stones Mick Jagger (79) si užíva leto so svojou priateľkou Melanie Hamrick (35). Bývalá baletka poslednými zábermi potešila svojich viac ako 620 tisíc fanúšikov na Instagrame a zároveň sa pochválila dokonalou figúrou.

Melanie Hamrick je bývalá baletka, ktorá tancovala v svetoznámom American Ballet Theatre. Tam svoje umenie ukazovala dlhých 15 rokov. V roku 2019 však tento tanec zavesila na klinec a začala sa venovať choreografii. 

Momentálne je šťastná po boku legendárneho speváka Micka Jaggera. Zakladajúci člen ikonickej kapely The Rolling Stones je naozaj šťastný muž, keďže Melanie je nádherná žena, čo dokázala aj fotkami, ktoré nedávno pridala na svoj Instagram.

S Mickom sa dala dokopy v roku 2014, keď boli obaja na turné v Tokiu. Melanie sa ako členka baletného súboru dostala do zákulisia kapely. Jeden z najznámejších hudobníkov sveta si ju okamžite všimol a pozval ju na večeru. 

Dvojica má spolu syna Deverauxa (5), ktorý sa narodil v roku 2016. Choreografka často zverejňuje ich spoločné fotky aj na svojom Instagrame. Mick má z predchádzajúcich vzťahov ďalších 7 detí, pre Melanie je Deveraux prvé dieťa.

Melanie Hamrick
Zobraziť galériu (10)
Melanie Hamrick  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mick JaggerMelanie Hamrick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu