Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Madonna (64) na JIS-ke BOJUJE O ŽIVOT: Posledné FOTO pred kolapsom... Bola vyčerpaná!

Madonna bojuje na JIS-ke o život. Zobraziť galériu (2)
Madonna bojuje na JIS-ke o život. (Zdroj: Instagram/Madonna)

LONDÝN - Len pred pár hodinami verejnosť zasiahla správa o vážnych zdravotných problémoch hviezdnej Madonny (64). V sobotu ju mali previezť na jednotku intenzívnej starostlivosti po tom, čo ju našli v bezvedomí. Len 4 dni pred kolapsom zverejnila niekoľko fotiek... Už tam bolo na nej vidno vyčerpanie!

Madonna celý život ohurovala svojou energiou a iskrou, ktorou si okamžite podmanila všetkých fanúšikov. Tí su aktuálne na ihlách a netrpezlivo čakajú na aktuálne informácie o speváčkinom zdravotnom stave. Hviezda je totiž vo vážnom stave na jednotke intenzívnej starostlivosti. Tam bola prevezená v sobotu po tom, čo ju našli v bezvedomí. 

Po hospitalizácii ju museli okamžite intubovať a nebolo vôbec isté, či prežije. „Pripravovali sme sa na to najhoršie. Nikto nevedel, ako sa situácia vyvinie,“ citoval DailyMail jedného z členov rodiny. Dôvodom jej zdravotných problémov mala byť "závažná bakteriálna infekcia". Aktuálne má byť jej stav lepší, no stále zostáva v starostlivosti lekárov. 

Rodina tiež upozornila na vysoké pracovné tempo, ktoré v posledných dňoch Madonna nasadila. Podľa webu Page Six sa 12-hodín denne pripravovala na blížiace sa turné. Únavu a vyčerpanie na speváčke bolo vidno aj na najnovších záberoch, ktoré na sociálnej sieti Instagram zverejnila len 4 dni pred kolapsom. Jej povestná iskra na nich chýbala, viečka mala ťažké, na záberoch sedela bez akejkoľvek energie. 

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu