Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hviezdna Madonna (64) na pokraji SMRTI: Našli ju v bezvedomí... Skončila na JIS-ke!

Madonna skončila na Jednotke intenzívnej starostlivosti. Zobraziť galériu (3)
Madonna skončila na Jednotke intenzívnej starostlivosti. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Svet hudby zasiahla znepokojivá správa. Kráľovná popu Madonna (64) skončila vo vážnom stave na Jednotke intenzívnej starostlivosti. Museli ju dokonca intubovať. Jej turné je zrušené, rodina sa bála toho najhoršieho!

Fanúšikov hviezdnej Madonny vystrašila správa o jej zhoršenom zdravotnom stave. Ako informoval jej manažér Guy Oseary, speváčka skončila kvôli vážnej bakteriálnej infekcii na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Galéria: Madonna

Podľa posledných informácií sa jej stav síce zlepšuje, no jej turné muselo byť napriek tomu prerušené, pretože diva je stále v starostlivosti lekárov. Viac podrobností o jej zdravotnom stave však manažér neprezradil. 

O čosi viac prezradila jej rodina. Madonna bola prevezená do nemocnice v sobotu vo vážnom stave po tom, čo ju našli v bezvedomí. Okamžite ju museli intubovať. „Pripravovali sme sa na najhoršie. Nikto nevedel, ako sa situácia vyvinie,“ cituje DailyMail člena speváčkinej rodiny. 

Niekoľko dní žili v absolútnej neistote, či to Madonna zvládne. O kolapse hovoria ako o poslednom varovaní. Madonna sa totiž na turné veľmi tvrdo pripravovala, na čo zrejme doplatila zdravím. „Báli sme sa, že ju stratíme. Stav bol veľmi vážny, nepredvídateľný, preto sme to držali v úplnom utajení,“ dodal zdroj. 

Madonna
Zobraziť galériu (3)
Madonna  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu