Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Madonnu prepustili do domácej liečby: Jej stav je však naďalej vážny... Rodina sa bála najhoršieho!

Madonna Zobraziť galériu (2)
Madonna (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Spevácka ikona Madonna (64) počas posledných dní vystrašila všetkých jej blízkych a aj fanúšikov. Kvôli bakteriálnej infekcii skončila v rukách lekárov a jej stav bol veľmi vážny. Momentálne sa už zotavuje doma, avšak aj napriek pozitívnym správam na tom stále nie je dobre.

V stredu šokovala hudobný svet správa o tom, že legendárnu speváčku Madonnu našli v bezvedomí a následne bola prevezená do nemocnice. Jej vážny stav spôsobila bakteriálna infekcia, kvôli ktorej skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Jej stav sa v posledných dňoch zlepšil natoľko, že ju prepustili do domáceho liečenia a momentálne je tak v jej sídle v New Yorku. Podľa viacerých zahraničných médii je však stále veľmi slabá a stále ju trápi vracanie.

Denníku Daily Mail sa však podarilo získať vyjadrenia viacerých zdrojov z jej okolia. Jeden z jej blízkych ľudí povedal, že zotavovanie hviezdnej speváčky môže trvať dlhé mesiace. „Na krátku chvíľu tam boli obavy. Akonáhle však doktori zistili, čo sa s ňou deje, tak nás uistili, že liečba zaberie," povedal zdroj.

„Počas posledných dní v podstate nikto nevedel, čo sa stane. Jej najbližšia rodina sa dokonca pripravovala na najhoršie," povedal člen jej rodiny, ktorý tak potvrdil, že počiatočné správy o jej stave neboli len špekulácie.

Madonna aj v 60siatke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu