Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Absolútne NEVHODNÝ outfit slávnej Kardashianky: TOTO si obliekla na svadbu? OCH!

Kim Kardashian
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kim Kardashian (42) je známa svojim osobitým štýlom obliekania. Kedysi sa o jej outfity staral exmanžel Kanye West, no od rozchodu si ich už vyberá sama... Alebo s asistenciou stylistov. No najnovšie jej voľba veľmi nevyšla. Na svadbu svojej bývalej asistentky Stephanie Shepherd totiž dorazila v absolútne nevhodnom oblečení!

Kim Kardashian svojimi outfitmi vždy ohuruje. Volí si módne kúsky, ktoré absolútne lichotia jej zvodným krivkám. Niekedy ide o odvážnejšie modely, inokedy siaha po decentnejších. Najnovšie sa jej však nepodarilo nájsť najvhodnejší styling. 

Galéria: Kim Kardashian

V nedeľu sa v Los Angeles vydávala jej bývalá asistentka Stephanie Shepherd. A tmavovláska na veselku dorazila v miniatúrnom čiernom tope, ktorý pripomínal len plavkovú podprsenku a čierna dlhá sukňa mala z prednej strany pikantný detail. Už voľba farby bola krokom vedľa.

Hoci je čierna považovaná za farbu elegancie, spája sa tiež so smútkom a pohrebmi. Preto by svadobní hostia mali siahnúť skôr po iných farbách. A na mieste nebol ani spomínaný detail na sukni. Od úplného vrchu až po spodok bol módny kúsok prestrihnutý a držal pokope len vďaka akýmsi sponám. To však znamenalo, že podnikateľke bolo vidno celé nohavičky. A to rozhodne na takejto spoločenskej udalosti nie je na mieste! 

FOTO nájdete TU»

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu