Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Herečka predviedla postavičku v plavkách: Stačí jeden RÝCHLY pohľad a… Chlapi z nej budú ZBESILÍ!

Jordana Brewster Zobraziť galériu (6)
Jordana Brewster (Zdroj: Bonton)

SANTA BARBARA - Herečka Jordana Brewster (43) sa do povedomia verejnosti dostala predovšetkým vďaka filmom Rýchlo a zbesilo. Tam stvárnila sestru Vina Diesela (55), ktorá si získala srdce Paula Walkera (†40). No po jej najnovších paparazzi fotkách by očarila zrejme ktoréhokoľvek muža na svete. Je na nich totiž v bikinách, v ktorých predviedla svoje tip-top krivky!

Písal sa rok 2001, kedy sa Jordana Brewster prvýkrát objavila vo filme Rýchlo a zbesilo. Vtedy mala čerstvých 21 rokov. Odvtedy sa objavila v ďalších 9 pokračovaniach - len pred mesiacom sa do kín dostalo Rýchlo a zbesilo 10. No hoci dnes má už herečka dávno po štyridsiatke, vyzerá rovnako dobre, ako v premiérovej časti. 

Dôkazom sú najnovšie fotky, ktoré sa paparazzom podarilo nafotiť v slnkom zaliatej Santa Barbare. Brunetku tam vyfotii, ako si v ružových bikinách užíva svieže more. A patrila k najväčším ozdobám pláže. V plavkách totiž predviedla svoje perfektné krivky. Nepochybujeme preto, že chlapom stačil jeden rýchly pohľad a boli z nej zbesilí! 

Herečka predviedla postavičku v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloJordana Brewster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu