Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka dovolenkuje na luxusnej jachte: V plavkách predviedla dokonalú postavu!

Michelle Rodriguez Zobraziť galériu (3)
Michelle Rodriguez (Zdroj: SITA)

SAINT TROPEZ - Môže sa pochváliť ukážkovou figúrou! Známa herečka Michelle Rodriguez (45), ktorú poznajú filmoví fanúšikovia hlavne vďaka sérii Rýchlo a zbesilo či filmu Avatar, si momentálne užíva leto plnými dúškami. V slnečnom Saint Tropez si prenajala jachtu, na ktorej predviedla svoju postavu v plavkách.

Michelle Rodriguez bola počas posledných mesiacov poriadne vyťažená. Do kín sa totiž dostalo už 10. pokračovanie legendárnej filmovej série Rýchlo a zbesilo a ako jedna z hlavných hviezd sa podieľala na propagovaní tohto počinu.

Michelle Rodriguez
Zobraziť galériu (3)
Michelle Rodriguez  (Zdroj: SITA)

Následne si však mohla začať užívať zaslúženú dovolenku. V uplynulých dňoch sa objavila vo Francúzsku, kde si našla cestu do slnkom zaliateho Saint Tropez. Túto dovolenkovú destináciu počas leta navštívili okrem Rodriguez aj jej herecký kolega Zac Efron, futbalista Zlatan Ibrahimović či módny návrhár Tommy Hilfiger.

Teplé počasie tohto mesta si užívala na jachte, kde jej robilo spoločnosť niekoľko kamarátok. Počas zábavy a skákania do vody sa táto známa herečka predviedla v plavkách, v ktorých vynikla jej tip-top postava. Nemá sa za čo hanbiť, však?!

Michelle Rodriguez
Zobraziť galériu (3)
Michelle Rodriguez  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Michelle Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu