Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodina a blízki si pripomenuli 10 rokov od smrti Paula Walkera (†40): Krásne slová jeho dcéry a Vina Diesela!

Paul Walker
Paul Walker (Zdroj: Universal pictures)

LOS ANGELES - Rodina, priatelia a fanúšikovia Paula Walkera (†40) si počas včerajšieho dňa pripomenuli smutné výročie. Od smrti obľúbeného herca totiž uplynulo 10 rokov a na sociálnych sieťach na to nezabudli ani jeho dcéra Meadow (25) a Vin Diesel (56), ktorí si Walkera pripomenuli emotívnym spôsobom.

Počas včerajšieho dňa uplynulo presne 10 rokov od tragédie, ktorá otriasla filmovým svetom. Dopravná nehoda, ktorá pripravila Walkera o život, sa odohrala 30. novembra 2013 a herec, ktorý sa preslávil vďaka sérii Rýchlo a zbesilo, nemal šancu na prežitie.

Smutné výročie si pripomenula okrem jeho fanúšikov aj rodina. Jediná Walkerova dcéra Meadow na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila milé video so svojím otcom, ku ktorému doplnila krátky popis. „10 rokov bez teba... Budem ťa navždy ľúbiť," napísala Meadow.

Rovnako tak na Walkera nezabudli ani jeho kolegovia a priatelia zo spomínanej filmovej série Rýchlo a zbesilo. Jordana Brewster, ktorá hrala jeho manželku, zverejnila krátke video s jeho zábermi z filmového, ale aj súkromného života. Na svojho blízkeho kamaráta nezabudol ani Vin Diesel, ktorý si v rozsiahlom statuse takisto pripomenul Walkera.

„Po 10-tich rokoch... Viem, že tieto dni, keď si na tebe spomeniem, budú plné sĺz. Ako však plynie čas, s každým rokom, ktorý uplynie, sa cez slzy objavuje stále viac úsmevov. Pretože viem, že keď ťa znova uvidím, tak naše bratstvo bude silnejšie, než predtým. Chýbaš mi," uzavrel svoj odkaz Diesel.

Viac o téme: Vin DieselPaul WalkerMeadow Walker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu