Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda Talentu Susan Boyle mala mŕtvicu: Nedokázala hovoriť ani spievať!

Susan Boyle Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Po rokoch opäť na mieste, kde to začalo! Meno Susan Boyle (62) je dobre známe nielen fanúšikom súťaže Britain´s Got Talent, vďaka účinkovaniu v ktorej sa preslávila po celom svete. Pred pár dňami sa jej divákom opäť pripomenula a priznala, že v uplynulých mesiacoch bojovala s vážnymi zdravotnými problémami.

Počas uplynulého víkendu sa konalo finále 16. série obľúbenej šou Britain´s Got Talent. Víťazom sa stal nórsky komediant Viggo Venn, avšak o triumf v súťaži bojovala aj speváčka Lucia Jones. Tú na pódiu sprevádzala hviedna Susan Boyle, ktorá vyhrala v roku 2009.

Keď sa jej moderátori Dec Donnelly a Ant McPartlin pýtali, ako sa cíti, priznala, že má za sebou náročné časy. „Cítim sa skvele. a je to pre mňa výnimočný moment, lebo minulý rok v apríli som prekonala mŕtvicu,” uviedla Susan. „Bojovala som ako blázon, aby som mohla opäť stáť na pódiu. A ja som to dokázala,” dodala.

Susan Boyle sprevádzala na pódiu súťažiacu Luciu Jones
Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle sprevádzala na pódiu súťažiacu Luciu Jones  (Zdroj: profimedia.sk)

Susan Boyle
Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle  (Zdroj: profimedia.sk)

Talentovanej speváčke sa prihovoril aj porotca Simon Cowell, ktorý sa jej poďakoval za to, že prišla a vyjadril jej slová uznania a podpory. 

Susan neskôr svoj zdravotný stav komentovala aj na sociálnej sieti Instagram. „Počas uplynulého roka som ťažko pracovala na tom, aby som opäť dokázala rozprávať a spievať a to všetko s jediným cieľom - aby som mohla znovu stáť na pódiu. Moja tvrdá práca a vytrvalosť sa vyplatili aj ja som spievala pieseň, ktorou sa to všetko začalo - I Dreamed A Dream,” povedala k tomu Boyle. 

Viac o téme: Susan Boyle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu