Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Člen legendárnej kapely Iron Maiden prekonal mŕtvicu: Zostal paralyzovaný!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Fanúšikovia legendárnej kapely Iron Maiden zostali počas včerajšieho dňa v poriadnom šoku. Na sociálnych sieťach skupiny totiž jej bubeník Nicko McBrain (71) priznal, že po tom, ako prekonal mŕtvicu, zostal paralyzovaný.

Nicko McBrain sa pripojil k tejto legendárnej heavy-metalovej kapele v roku 1982 a odvtedy je jej neodmysliteľnou súčasťou. Zároveň je tretím najdlhšie slúžiacim členom Iron Maiden a počas tohto obdobia sa podieľal na 14 štúdiových albumoch.

Fanúšikovia si v posledných týždňoch užívali turné tejto skupiny, ktorá navštívila aj európske metropoly, ako sú napríklad Miláno, Amsterdam či Londýn. O to väčším prekvapením preto bolo, keď sa počas včerajšieho dňa na ich profile na sociálnej sieti Instagram objavilo video, v ktorom McBrain hovoril o tom, že v januári prekonal mŕtvicu, po ktorej zostal paralyzovaný.

Nicko McBrain
Zobraziť galériu (2)
Nicko McBrain  (Zdroj: Profimedia)

„Dôvod, prečo vám dnes píšem je, že vám chcem povedať o mojich vážnych problémoch. V januári som prekonal mŕtvicu, ktorá našťastie nebola taká vážna. Aj napriek tomu som mal paralyzovanú pravú stranu od ramena smerom nadol. Veľmi som sa bál, že moja kariéra skončila, avšak vďaka láske a podpore mojej manželky, rodiny, doktorov a kapely som bol schopný zotaviť sa na 70%," uviedol hudobník.

„Po 10-tich týždňoch rehabilitácii bol čas vyraziť na turné. Cítim, že bolo dôležité, aby ste sa o tom dozvedeli až teraz. Predtým som sa hlavne bál o moju prácu a to, aby som sa plne zotavil. Ešte sa to úplne nepodarilo, avšak vďaka Bohu som k tomu stále bližšie. Ďakujem vám všetkým za úžasné turné, boli ste úžasní. Zostaňte zdraví a teším na spoločné stretnutia," doplnil McBrain.

Viac o téme: Iron MaidenNicko McBrain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu