Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

HROZIVÁ NEHODA známeho moderátora: Spadol z pódia a... Odviezli ho na vozíku!

Stephen Fry Zobraziť galériu (6)
Stephen Fry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Takto si záver svojho vystúpenia určite nepredstavoval. Známy britský herec a moderátor Stephen Fry (66) sa zúčastnil na festivale o umelej inteligencii, kde sa prihováral návštevníkom. Po svojom prejave sa chcel dostať z pódia, z ktorého však spadol a privodil si zranenia, kvôli ktorým ho museli previezť do nemocnice.

Počas minulého týždňa sa v Londýne konal festival umelej inteligencie s názvom CogX, ktorý prilákal množstvo návštevníkov. Jedným z vrcholov programu bol príhovor známeho britského moderátora a herca Stephena Frya. 

Po jeho skončení sa však odohrala poriadna dráma. Pri tom, ako sa chcel Fry dostať z pódia, z neho spadol a privodil si zranenia nohy a rebier. Z miesta nešťastia ho museli odviesť na vozíku a následne sa ho ujali zdravotníci. Pád z približne dvoch metrov si však vyžiadal prevoz do nemocnice a stále nie je jasné, ako na tom je.

K situácii sa vyjadril aj jeden zo svedkov. „Vyzeralo to, že tam bola tma a zrejme tam chýbalo zábradlie. Na zem spadol asi z dvoch metrov. Vyzeralo to tak, že sa zranil, pretože ho museli odviesť na vozíku," povedal zdroj pre Daily Mail. Udalosť okomentoval aj hovorca samotného podujatia. „Správy o nehode Stephena nás veľmi znepokojili. Myslíme na neho a želáme mu skoré uzdravenie. Začali sme vlastné vyšetrovanie tejto nehody a nebudeme zverejňovať ďalšie detaily," uviedol hovorca.

Stephen Fry
Zobraziť galériu (6)
Stephen Fry  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Stephen Fry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu