Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda legendárneho sitkomu IDE ZA MREŽE: Za znásilnenie dvoch žien ho čaká TVRDÝ TREST!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Za mrežami si zrejme posedí poriadne dlho. Hviezda svetoznámeho sitkomu Tie roky sedemdesiate - Danny Masterson (47) bol uznaný vinným v prípade znásilnenia dvoch žien a hrozí mu tak veľmi tvrdý trest.

Danny Masterson sa preslávil hlavne vďaka dnes už legendárnemu seriálu Tie roky sedemdesiate. Ten si získal množstvo fanúšikov a okrem spomínaného herca sa v ňom objavili také mená, ako sú napríklad Mila Kunis či Ashton Kutcher.

Danny Masterson (vľavo) v seriáli Tie roky sedemdesiate
Zobraziť galériu (3)
Danny Masterson (vľavo) v seriáli Tie roky sedemdesiate  (Zdroj: Carsey-Werner Distribution)

Masterson však v posledných rokoch na seba upozorňuje hlavne svojimi škandálmi. Momentálne totiž čelí súdnemu procesu, pretože bol obvinený zo znásilnenia troch žien. V dvoch prípadoch ho súd uznal vinným a nevyhne sa tak väzeniu.

V prípade dokázania viny vo všetkých troch prípadoch mu hrozilo až 40 rokov za mrežami, avšak je otázne, koľko to nakoniec bude. K celej situácii sa podľa magazínu TMZ vyjadril aj právny zástupca poškodených George Gascón.

„Chcem vyjadriť vďačnosť trom ženám, ktoré sa odvážne podelili o ich príbehy. Ich odvaha a sila boli pre nás všetkých veľkou inšpiráciou. Aj keď sme sklamaní z toho, že porota ho neodsúdila vo všetkých prípadoch, jej rozhodnutie rešpektujeme," povedal právnik.

Danny Masterson
Zobraziť galériu (3)
Danny Masterson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Danny Masterson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu