Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Celebritným svetom hýbu OBROVSKÉ SEXUÁLNE ŠKANDÁLY: Slávneho herca čaká rozvod, druhý bude otcom!

Danny Masterson a Russell Brand Zobraziť galériu (3)
Danny Masterson a Russell Brand (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Došla jej trpezlivosť. Manželka amerického herca Dannyho Mastersona (47) - Bijou Phillips (43), ktorého odsúdili za znásilnenie dvoch žien, stála počas celého súdneho procesu po jeho boku. Rozsudok však bol pre ňu poslednou kvapkou a počas tohto týždňa podala žiadosť o rozvod. Rovnakým obvineniam čelí aj komik Russell Brand (48), ktorého partnerka však zatiaľ stojí pevne za ním.

V posledných dňoch hýbu svetom šoubiznisu dva veľké škandály. Jedným z nich je rozsudok v prípade herca Dannyho Mastersona. Toho súd za znásilnenie dvoch žien poslal za mreže na 30 rokov. Aj keď sa proces naťahoval poriadne dlho, jeho manželka stála po celý čas po jeho boku.

To sa však zmenilo vo chvíli, kedy súd jej partnera poslal do väzenia na poriadne dlhú dobu. V tej chvíli došla Bijou Phillips trpezlivosť a počas tohto týždňa podala podľa informácii magazínu TMZ žiadosť o rozvod. „Pani Phillips sa rozhodla podať žiadosť o rozvod. Jej priorita je jej dcéra. Toto obdobie bolo pre jej rodinu mimoriadne ťažké. Pán Masterson bol počas ich vzťahu pre ňu oporou počas jej najnáročnejších chvíľ a je úžasným otcom," povedal jej právnik.

Bijou Phillips a Danny Masterson
Zobraziť galériu (3)
Bijou Phillips a Danny Masterson  (Zdroj: profimedia.sk)

Podobné problémy rieši aj britský komik Russell Brand. Počas minulého týždňa totiž vyplávali na povrch obvinenia, že sa mal dopustiť viacerých znásilnení. Bývalý manžel speváčky Katy Perry je momentálne ženatý s Laurou Brand, s ktorou má dve dcéry a očakávajú narodenie ich tretieho dieťaťa. Jeho manželka však zatiaľ svojmu manželovi dôveruje, aj keď sa k celej situácii verejne nevyjadrila.

„Laura na tom momentálne nie je vôbec dobre. Je tehotná, čo je pre ňu kvôli všetkým emóciám, ktoré jej stav spôsobuje, ešte ťažšie. Verí, že Russell je dobrý manžel a otec a zažili spolu veľmi veľa. Russell k nej bol vždy úprimný," povedal zdroj z jej okolia pre denník Daily Mail

Russell Brand so svojou tehotnou manželkou
Zobraziť galériu (3)
Russell Brand so svojou tehotnou manželkou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Russell BrandDanny Masterson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu