Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Brat hviezdneho Mela Gibsona šokuje: Je to MONŠTRUM!

Mel Gibson Zobraziť galériu (2)
Mel Gibson (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Vzťahy v jeho rodine nie sú práve najlepšie. Herec Mel Gibson (67) patrí medzi najznámejšie mená svetového šoubiznisu. Sláva si však za obeť zobrala kedysi silné puto k jeho bratovi Donalovi (65). Ten vôbec v prvom rozhovore o svojom slávnom súrodencovi povedal, že nenávidí, čo sa z Gibsona stalo.

Mel Gibson si v minulosti prešiel viacerými náročnými obdobiami. Spomenúť možno jeho boj s alkoholom, ktorý jeho hviezdnu kariéru poriadne poznačil. Ideálne však nie sú ani pomery v jeho rodine.

Počas víkendu sa pre Daily Mail k vzťahu so slávnym hercom vyjadril jeho brat Donal. Ten vo vôbec prvom takomto rozhovore priznal, že už 5 rokov nie sú v kontakte a že sa jeho brat vďaka sláve a peniazom veľmi zmenil.

Mel Gibson
Zobraziť galériu (2)
Mel Gibson  (Zdroj: SITA)

„Mel a ja sme si boli veľmi blízki. Je to až neuveriteľné, že sa spolu vôbec nerozprávame. Ako deti sme bývali v jednej izbe a všetko sme robili spolu. Keď prišiel do Los Angeles, išiel som s ním. Je len o 2 roky starší, ale bol to pre mňa môj veľký brat, najlepší kamarát. Keď sa stal známym, tak som nežiarlil, ale bol som za neho rád. Sláva ho však zmenila. Mel, ktorého som poznal, bol preč. Hollywood ho úplne pohltil. Sláva a peniaze sa mu dostali do hlavy a stvorili monštrum. Nenávidím to, čo sa z neho stalo," nebral si servítku pred ústa jeho brat.

Podľa jeho slov mu však zahatil aj jeho hereckú kariéru. Film Umučenie Krista, ktorý Mel režíroval, sa totiž dostal pod vlnu kritiky kvôli násilným scénam a antisemitizmu. Od tohto počinu sa podľa Donalových slov jeho kariéra skončila. 

„Melove činy spôsobili to, že som nedostával žiadne úlohy. Meno Gibson sa stalo toxické. Môj agent so mnou skončil a telefón takmer vôbec nezvonil. Moje meno bolo spájané s rasizmom, krutosťou, nenávisťou a hnevom. Pracoval som s veľkými štúdiami, ako sú napríklad Warner Brothers alebo Disney. Zo dňa na deň to však všetko skončilo," povedal Donal.

Viac o téme: Mel GibsonDonal Gibson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu