Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fanúšikovia seriálu M*A*S*H v slzách: Obľúbená herečka podľahla rakovine!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

LOS ANGELES - Herecký svet opustila ďalšia obľúbená tvár. Japonsko-americká herečka Eileen Saki, ktorá si zahrala v obľúbenom seriáli M*A*S*H, zomrela v pondelok v Los Angeles na rakovinu pankreasu. Na sociálnych sieťach sa s ňou už rozlúčili aj jej hereckí kolegovia zo spomínaného seriálu.

Eileen Saki sa preslávila hlavne vďaka svojmu účinkovaniu v populárnom seriáli M*A*S*H. Počas včerajšieho dňa sa však fanúšikovia tohto obľúbeného počinu dozvedeli o tom, že táto herečka zomrela.

Eileen Saki
Zobraziť galériu (2)
Eileen Saki  (Zdroj: 20th Century Fox Television)

Ako informuje magazín People, Saki podľahla rakovine pankreasu, čo potvrdila jej manažérka Camilla Fluxman Pines. „Eileen Saki zomrela v pondelok v Los Angeles. V januári jej diagnostikovali rakovinu pankreasu. V roku 2004 prekonala rakovinu pľúc a následne dostala druhú šancu v práci, ktorú milovala. Tesne predtým, než jej potvrdili súčasnú diagnózu, natočila niekoľko známych reklám. Jej tvár a hlas ľudia často spoznávali a hovorili jej, že ju odniekiaľ poznajú. Takisto dávala mladým hercom cenné rady," uviedla vo vyhlásení manažérka.

Na sociálnej sieti Facebook sa s ňou rozlúčil aj jej kolega zo spomínaného seriálu Jeff Maxwell. „Naša sladká Eileen. V mene jej manžela Boba by sme vám chceli poďakovať za stovky mailov, vďaka ktorým prežila svoje posledné dni v mieri a láske. Prečítala si každý a odpovedala na toľko, na koľko len bola schopná," napísal Maxwell.

 

Our sweet Eileen. Our sassy Rosie. On behalf of her husband Bob, we extend sincere appreciation for the hundreds of...

Posted by MASH Matters Podcast on Tuesday, May 2, 2023

Ten v marci informoval aj o tom, že herečka trpí spomínanou rakovinou. Fanúšikov obľúbeného seriálu vtedy vyzval, aby Saki posielali povzbudzujúce správy a tí podľa jeho slov skutočne spríjemnili posledné chvíle jej života.

 

Rosie survived the war in Korea. But now, a whole new battle has begun. Our beloved Rosie, Eileen Saki, has been...

Posted by MASH Matters Podcast on Tuesday, March 21, 2023
Viac o téme: Eileen Saki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu