Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdy seriálu M*A*S*H po 50 rokoch: Aha, DNES sú z nich šediví 80-nici!

Mike Farell a Alan Alda
Zobraziť galériu (2)
Mike Farell a Alan Alda (Zdroj: 20th Century Fox Television)

LOS ANGELES - M*A*S*H patrí aj po rokoch ku kultovým záležitostiam svetovej televíznej tvorby. Seriál uzrel svetlo sveta ešte v roku 1972... Tento rok tak od jeho premiéry uplynulo celých 50 rokov. A dvaja z hlavných predstaviteľov Alan Alda (86) a Mike Farrell (83) si pri tejto príležitosti spolu pripili. Pozrite, akí sú z nich dnes šediví 80-nici!

Seriál M*A*S*H sa začal natáčať v roku 1972 a vyrábal sa viac ako 10 rokov. Ani niet divu, počin si medzi televíznymi divákmi našiel obrovskú základňu skalných fanúšikov, až sa z neho časom stala kultová záležitosť. Od premiéry tento rok uplynulo presne 50 rokov a dvaja z hlavných predstaviteľov - Alan Alda a Mike Farrell - si pri tejto príležitosti pripili.  

Hviezdy seriálu M*A*S*H po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: 20th Century Fox Television)

Z hercov, ktorí v počine stvárnili kapitána Benjamina "Hawkeye" Pierca a B. J. Hunnicutta, sú dnes výrazne šediví osemdesiatnici. No zaujímavosťou je, že prvý zo spomínaných je dodnes herecky aktívny. A to aj napriek tomu, že mu v roku 2015 bola diagnostikovaná Parkinsonova choroba.

„Mike Farrell a ja dnes pripíjame na 50. výročie seriálu, ktorý nám zmenil život - a na našich skvelých kamarátov, ktorí z neho urobili to, čím bol. MASH bol pre nás veľkým darom,“ zhodujú sa herci na sociálnej sieti Twitter. Pozrite, ako dnes vyzerajú!

 

Viac o téme: Alan AldaM*A*S*HMike Farrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu