Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalšia PLASTIKA vyžitej herečky: Tvár obviazaná, nos prelepený, ale… Skoro ukázala prsia!

Danniella Westbrook Zobraziť galériu (3)
Danniella Westbrook (Zdroj: profimedia.sk)

TURECKO - Danniella Westbrook (48) je síce herečkou, no viac ako hraním sa do povedomia verejnosti dostala účinkovaním v reality šou a svojou pestrou drogovou minulosťou. Tá sa výrazne podpísala na jej výzore. Aktuálne podstúpila ďalšiu plastickú operáciu. Tvár obviazaná, nos prelepený... Skoro ukázala prsia!

Britská herečka Danniella Westbrook má za sebou pestrú minulosť. Viac ako svojou kariérou sa totiž do povedomia verejnosti dostala drogovými excesmi. V roku 2002 jej dokonca v dôsledku nadmerného užívania drog skolabovala nosová prepážka. A ani niekoľko rekonštrukčných operácií tváre jej tvár nedalo do pôvodného stavu.

 

No podľa jej vlastných slov je na najlepšej ceste. Aktuálne zábery, ktoré sa podarilo nafotiť paparazzom v Turecku, prezrádzajú, že do krajiny zavítala, aby podstúpila ďalšiu plastiku. Hlavu mala celú omotanú, obväz jej prekrýval aj uši a nos mala prelepený modrým leukoplastom. Napriek tomu sa však blondínka rozhodla nachytať trochu bronzu, pri čom takmer ukázala holé prsia. Aha!

Ďalšia PLASTIKA vyžitej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Danniella Westbrook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu