Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jejda! Vyžitá herečka (49) sa opäť UKAZOVALA: Odhodila podprsenku a... Hele, hele!

Danniella Westbrook na svoju drogovú minulosť doplatila vzhľadom. Zobraziť galériu (2)
Danniella Westbrook na svoju drogovú minulosť doplatila vzhľadom. (Zdroj: Profimedia)

ALBUFEIRA - Hoci v našich končinách meno Dannielly Westbrook (49) nie je príliš povedomé, vo Veľkej Británii je "hviezdou". No oveľa viac ako herečku, ju verejnosť vníma pre jej účinkovanie v reality šou a drogovú minulosť. Práve kvôli zakázaným látkam prišla o nosovú prepážku. Len nedávno preto podstúpila ďalšiu plastiku tváre. A už sa v Portugalsku pýšila nielen novým frňákom, ale keď zbadala fotografa, tak aj holými prsiami!

Holdovať drogám sa skrátka nevypláca... Svoje by o tom vedela hovoriť britská herečka a reality hviezdička Danniella Westbrook. Tá má za sebou veľmi temnú minulosť plnú zakázaných látok. A práve tie jej úplne zruinovali jej nosovú prepážku. Aktuálne má tak na tvári zdeformovaný nos, ktorý sa všemožnými plastickými operáciami snaží dostať do pôvodného stavu. 

Aj nedávno podstúpila zákrok v Turecku. Prezradili ju fotky, ktoré sa len začiatkom mesiaca podarilo nafotiť miestnym paparazzom. Aktuálne sa už plavovláska v Portugalsku teší z nového nosa. Ten vo svojej plnej paráde ukázala na pláži v Albufeire. No okrem nich aj niečo viac. Keď zbadala fotografov, okamžite si ich pozornosť začala užívať, odhodila podprsenku a naplno predviedla svoje silikónmi vylepšené prsia. Vidno, že sebavedomie jej nechýba!

Jejda! Vyžitá herečka (49)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Danniella Westbrook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu