Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

SEXI súboj slávnej modelky s dcérou: V bikinách vyzerajú božsky!

Heidi Klum a jej dcéra Leni Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum a jej dcéra Leni (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Aká matka, taká Leni! Heidi Klum síce v lete oslávi 50. narodeniny, avšak pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Dokonalá tvár s minimom vrások a bezchybné telo, ktoré jej môžu závidieť aj mnohé mladšie ženy. V týchto dňoch ho vystavila na obdiv a veru, nebola jediná, kto provokoval!

Hudobný festival Coachella je podujatím, ktoré s nadšením navštevujú mnohé celebrity. Úžasnú atmosféru si prišla vychutnať aj mladá modelka Leni Klum. Tá úspešne kráča v šľapajach svojej slávnej matky a pýši sa už viacerými úspechmi. 

Na sociálnej sieti Instagram má kráska viac ako 1,7 milióna followerov, s ktorými sa ochotne delí o zaujímavé momentky. Jednu takú pridala aj zo spomínaného festivalu. Pózuje na nej vo vrchnej časti bikín a fanúšikovia neskrývali nadšenie. 

Značný úspech medzi followermi vyvolala aj jej matka Heidi. Tá má o dosť väčšiu fanúšikovskú základňu a ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. Podobne, ako jej dcéra, zverejnila fotku v úsporných bikinách a veru, ešte rozhodne nepatrí do starého železa. 

Viac o téme: Heidi KlumLeni Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu