Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi speváčke ZLIEZALI plavky z pŕs: Do očí sa jej nepozriete… Alebo žeby predsa?!

Malu Travejo má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (3)
Malu Travejo má sexepílu na rozdávanie. (Zdroj: Profimedia)

FLORIDA - Kubánsko-španielska speváčka Malu Trevejo (20) je stelesnením sexepílu. V týchto dňoch sa o tom na vlastné oči mohli presvedčiť všetci, ktorí sa nachádzali na Miami Beach. Kučeravá kráska si tam užívala svieže more v zlatých mini plavkách... Tie jej pri každom pohybe zliezali z pŕs. Do očí sa jej nepozriete? V tomto prípade to neplatí!

María Luisa Travejo, známa pod umeleckým menom Malu Travejo, je kubánsko-španielská speváčka. Preslávila sa svojimi videami, ktoré zdieľala v aplikácii Musical.ly a dnes je s 10 miliónmi sledovateľov aj vplyvnou osobnosťou Instagramu. A niet sa čomu čudovať - veď okrem talentu dostala do vienka aj krásku a sexepíl. 

Ten v týchto dňoch predvádzala aj na Miami Beach na Floride. V zlatých bikinách sa bláznila vo vlnách sviežeho mora... A vyzerala pri tom naozaj božsky. Pohľady prítomných doslova hypnotizovala vrchným dielom plaviek. Podprsenka jej totiž pri každom pohybe zliezala z pŕs. A v tomto prípade ani neplatí, že do očí sa jej nepozriete. Hneď pod svojími najväčšími zbraňami ich má totiž vytetované. 

Veď pozrite sami! 

Sexi speváčke ZLIEZALI plavky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Sexi speváčke ZLIEZALI plavky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Malu Trevejo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu