Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Túto FOTKU Selena Gomez VYMAZALA: Usúdila, že je PRÍLIŠ... Čo myslíte, prepískla to?!

Selena Gomez je sama sebou.
Selena Gomez je sama sebou. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Selena Gomez (30) sa preslávila ešte ako dieťa v seriáloch na Disney Channel. Dnes ju verejnosť vníma predovšetkým ako speváčku a v neposlednom rade vplyvnú instagramerku. Aktuálne je na tejto sociálnej sieti najsledovanejšou ženou na svete. No a fanúšikov potešila sexi fotkou. Najprv však usúdila, že je príliš a vymazala ju. Čo poviete, prepískla to?!

Selena Gomez sa dnes stala najsledovanejšou ženou na Instagrame. Aktuálne má jej profil viac ako 381 miliónov followerov, čím predbehla doterajšiu instagramovú kráľovnú - najmladšiu "Kardashianku", podnikateľku Kylie Jenner. Tá má aktuálne o jeden milión sledovateľov menej. 

Galéria: Selena Gomez

K prvenstvu sa 30-ročná speváčka prepracovala po tom, čo zverejnila sexi fotku, ktorú najprv zmazala. Na zábere tmavovláska sedí na koženou gauči a popíja drink. Na sebe má čierny top bez ramienok, ktorý však stiahla provokatívne nízko. Vynikli tak jej bujné vnady. 

Túto fotku speváčka zverejnila už po druhýkrát. Prvýkrát ju vzápätí vymazala. Dôvod? „Túto som raz vymazala, lebo som si myslela, že je už možno príliš. Ale, no a?!“ usúdila po čase Selena, ktorá zrejme časom nabrala sebavedomie. Čo poviete vy? Je tento záber "príliš"? 

 

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu