Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dcéra Brucea Willisa usporiadala tehotenskú párty: Prišli všetci, ale... Slávny otec chýbal!

Rumer Willis so svojím partnerom. Zobraziť galériu (8)
Rumer Willis so svojím partnerom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pôrod sa neúprosne blíži! Najstaršia dcéra Brucea Willisa (67) a Demi Moore (60) sa už čoskoro stane maminou. Pri tej príležitosti usporiadala pred pár dňami párty, na ktorej sa zišli všetci jej najbližší. Nechýbali ani nevlastné sestry, či macocha Emma Heming, ktoré si s jej tehotenským bruškom s nadšením zapózovali. Avšak Bruce, ktorý trpí frontotemporálnou demenciou po ich boku chýbal.

Keď prominentná família oznámila svetu, že slávny herec bojuje s touto vážnou diagnózou, zarmútilo to jeho fanúšikov po celom svete. Obrovskou oporou sú mu však jeho najbližší. Nie je tajomstvom, že Willisova ex Demi Moore i súčasná manželka Emma spolu dobre vychádzajú a rovnako tak aj všetkých jeho päť dcér. 

Už čoskoro bude z Brucea aj prvýkrát dedko. Dieťatko nosí pod srdcom jeho najstaršia dcéra Rumer (34). Otcom je jej partner Derek Richard Thomas, s ktorým sa na príchod bábätka už veľmi tešia. Pred pár dňami usporiadali párty, na ktorej bola budúca mamička obdarovaná rôznymi darčekmi a všetci s nadšením hladkali a bozkávali jej bruško.

Fotky poskytla budúca mamina aj médiám a niet pochýb, že jej mladšie sestry Mabel (10) a Evelyn (8), ale rovnako tak aj tie dve staršie sa už tešia, ako jej budú pomáhať. 

Rumer Willis už čoskoro privedie na svet svoje prvé dieťatko.
Zobraziť galériu (8)
Rumer Willis už čoskoro privedie na svet svoje prvé dieťatko.  (Zdroj: profimedia.sk)

Rumer Willis v obklopení svojich sestier.
Zobraziť galériu (8)
Rumer Willis v obklopení svojich sestier.  (Zdroj: profimedia.sk)

Tehuľka Rumer Willis s mamou, macochou a sestrami. Otec sa jej tehotenského večierka nezúčastnil.
Zobraziť galériu (8)
Tehuľka Rumer Willis s mamou, macochou a sestrami. Otec sa jej tehotenského večierka nezúčastnil.  (Zdroj: profimedia.sk)

Brucea na fotkách nebolo vidno. S veľkou pravdepodobnosťou sa tejto radostnej udalosti nezúčastnil a zrejme by mu pobyt medzi väčšou skupinou ľudí neurobil práve dobre. Jeho manželka Emma sa nedávno na sociálnych sieťach zverila, že jej je veľmi nápomocná špecialistka menom Teepa Snow, ktorá taktiež vychválila prístup hercovej manželky. 

Viac o téme: Demi MooreRumer WillisBruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu