Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

SMRŤ v rodine hviezdnej Madonny: Žil ako bezdomovec a nikdy ju nemal rád!

Madonna Zobraziť galériu (2)
Madonna (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Hviezdna speváčka Madonna (64) prišla o svojho najstaršieho brata. Anthony Ciccone mal 66 rokov a bol akousi čiernou ovcou rodiny. Nie je tajomstvom, že so slávnou sestrou nemal dobré vzťahy.

Madonna, vlastným menom Madonna Louise Veronica Ciccone, pochádza z katolíckej rodiny, ktorej súčasťou bolo šesť detí. Ich matka zomrela veľmi mladá, keď prehrala boj s rakovinou prsníka. Najstarší z jej súrodencov - Anthony zvádzal počas svojho života iný boj... Mal problém s alkoholom, narobil si dlhy a istý čas žil pod mostom v Michigane. 

„V ich očiach som nula. Hanba. Keby som umrzol, moja rodina by sa o tom pravdepodobne nedozvedela,” vyjadroval sa v minulosti v rozhovoroch Anthony, ktorému sa blízki viackrát usilovali podať pomocnú ruku. Jeho vzťahy so slávnou sestrou neboli nikdy pekné. „Ja som nikdy nemal rád ju a ona mňa. Nikdy sme sa nemali radi,” tvrdil. V roku 2017 absolvoval Anthony liečenie v odvykacom zariadení a vzápätí na to sa spojil opäť so svojou rodinou. Aké boli ich vzťahy v súčasnosti, nevedno. 

Anthony Ciccone
Zobraziť galériu (2)
Anthony Ciccone  (Zdroj: SITA)

66-ročný muž však počas uplynulého víkendu zomrel. Na sociálnych sieťach to oznámil Joe Henry - manžel Madonninej sestry Melanie Ciccone. Samotná speváčka úmrtie svojho najstaršieho brata nijako nekomentovala. 

Viac o téme: MadonnaAnthony Ciccone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu