Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Bývalá Miss v ULTRA MINI: Všetkým servírovala svoj ZADOK... Ivana, nechýba ti časť sukne?!

Ivana Knoll si vyšla na večeru v naozaj odvážnom outfite. Zobraziť galériu (3)
Ivana Knoll si vyšla na večeru v naozaj odvážnom outfite. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Modelka a bývalá Miss Chorvátska Ivana Knoll (26) si len zašla na večeru do jednej z reštaurácií v Londýne a okamžite sa strala stredom pozornosti. Na sebe mala totiž veľmi krátke minišaty s hlbokým výstrihom. No zatiaľ čo spredu to stále vyzeralo byť "v medziach slušnosti", zozadu... Všetkým servírovala svoj zadok v tangách!

Nejedna žena sa rada vyparádi, keď ide na večeru s priateľom či kamarátmi. Nahodí pekné šaty, opätky, upraví sa... No medzi zahraničnými celebritami sa začína rozmáhať úplne iný trend. Známe ženy v snahe upútať pozornosť za každú cenu, si neváhajú na seba obliecť outfity, ktoré by boli príliš aj na odviazanú módnu šou.

Jednou takou je aj modelka a bývalá Miss Chorvátsko Ivana Knoll. Fotografi ju v týchto dňoch vyfotili, ako si vykračuje do jednej z reštaurácií v Londýne. Na sebe mala super krátke minišaty s hlbokým výstrihom. A zatiaľ čo ten upriamoval pozornosť na jej vnady, kratučká sukňa zas odhaľovala jej štíhle nohy. Teda aspoň spredu to vyzeralo, že iba nohy... 

Bývalá Miss v ULTRA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Stačilo totiž, aby sa tmavovláska otočila zozadu a všetkým sa odrazu naskytol pohľad na jej nahý zadok len v tangách. Prekrývala ho len úplne priesvitná látka so strapcami. V konečnom dôsledku to pôsobilo tak, že jej časť sukne skrátka chýba. Veď pozrite sami!

Bývalá Miss v ULTRA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ivana Knoll
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu