Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Iba tí s perfektným zrakom nájdu na FOTO hada za 30 sekúnd: Pri hľadaní budete od zúfalstva bez seba!

(Zdroj: Reddit/bluehangover)

USA – Dokážete spozorovať plaziaceho sa hada, ktorý sa skrýva v tráve, za menej ako 30 sekúnd? Ak áno, mohlo by to znamenať, že máte perfektný zrak a vynikajúce inštinkty prežitia. Vyskúšajte to!

Je zdravé testovať svoj mozog hlavolamami a optickými ilúziami. V tomto prípade ľudia zisťujú, či majú skutočne dobrý zrak. Skúste to aj vy: vašou úlohou je nájsť jedovatého hada, ktorý sa ukrýva v tráve na virálnom zábere publikovanom na Reddite. Je pravda, že veľa ľudí to nedokázalo, pretože plaz je medzi zeleňou takmer nepostrehnuteľný.

Jeden z komentujúcich uviedol: „Môj zadok v divočine neprežije.“ Ďalší napísal: „Zväčšil som obrázok a pohyboval som ním dookola. Snažil som sa zistiť, či nájdem hada, a každým pohybom som bol nervóznejší, takže som nakoniec prestal.“ Nepolapiteľného hada je neuveriteľne ťažké odhaliť, pokiaľ skutočne nemáte orlí zrak. Je tiež ľahké ho prehliadnuť, ak záberu nevenujete plnú pozornosť.

Ak sa vám to ešte nepodarilo a chcete hľadať ďalej, tento odsek zatiaľ nečítajte, obsahuje totiž správnu odpoveď. Pre tých, ktorí to chcú skúsiť s menšou indíciou, majte na pamäti, že farbu hada si možno ľahko pomýliť s trávou. Ak potrebujete ďalšiu indíciu, pozrite sa bližšie na ľavú stranu fotografie. Had takmer dokonale splýva s vrstvou mŕtvej trávy na ľavej strane záberu.

Viac o téme: HadHlavolamOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu